У Тернополі поліціанти затримали рецедивіста

У Тернополі правоохоронці розшукали та затримали рецедивіста. Житель обласного центру впродовж тривалого часу скоїв у місті декілька злочинів. Чоловік обирав крамниці однієї мережі та грабував їх. Крадені товари він ховав під одягом і таким чином виносив їх з приміщення.

 

Поліціанти довели причетність чоловіка до двох правопорушень. До слова, зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Нещодавно він лише звільнився з місць позбавлення волі. Однак на шлях виправлення він так і не став.

 

Поліцейські перевіряють причетність крадія до скоєння аналогічних злочинів. Дії підозрюваного кваліфікували за статтею 185 Кримінального кодексу України. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Патріах Філарет: рішення про Томос може бути ухвалене вже наступного тижня (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі розшукують нападника, який хотів пограбувати жінку (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.