Тернополян запрошують на фестиваль психологічних ігор

27-28 жовтня у Тернополі вкотре відбудеться свято психології та трансформаційних ігор. У місто приїдуть автори та ведучі психологічних трансформаційних ігор зі всієї України та закордону. Головна їхня мета, аби кожен учасник заходу міг вирішити ті питання, які його турбують, відкрити їм шлях до саморозвитку та побудови власного гармонійного, індивідуального життя. Організатор фестивалю практичний психолог, бізнес-тренер, член правління Міжнародної психологічної Асоціації проективних методик Оксана Бількевич.

 

Концепція фестивалю – це максимальна користь для його учасників. Тому кожна гра буде проводитися у максимально повному форматі. Під час свята працюватимуть 4 лінійки, кожна з яких поділена на 5 локацій:

– особистого розвитку
– гармонійні взаємостосунки
– бізнес-напрямку та фінансової ефективності
– психосоматики та збереження здоров’я
– жіноцтва

 

Вартість участі:

18.09- 14.010.18 – 300 грн.
15.10 – 26.10.18 – 400 грн.
27.10.18 –  500 грн.

Попередня стаття

Розбійний напад через дівчину: у Тернополі жорстоко побили хлопця (Відео)

Наступна стаття

Попри обіцянки, дорогу на Стадникової ремонтувати не почали (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Ціни помірні, але які гарантії успіху, гармонізації взаємин, фін. ефективності та іншого після відвідування заходів?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.