У Тернополі встановили 15 відеокамер з авторозпізнаванням номерних знаків автівок

У Тернополі триває розширення централізованої системи відеоспостереження. Нещодавно у місті встановили ще 15 нових камер відеонагляду. Пристрої розмістили у місцях з підвищеною небезпекою – це в’їзди-виїзди з міста, перехрестя, кільцеві дороги, а також місця масового скупчення громадян. На кожній точці – по 2 камери високої якості з автоматичним розпізнаванням номерних знаків транспортних засобів.

 

Загалом у Тернополі вже встановили близько 450 камер відеоспостереження. Переглянути онлайн трансляцію з камер можна за посиланням http://webcam.te.ua/. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

ДТП поблизу Тернополя: через перевищення швидкості постраждали дві людини

Наступна стаття

Розбійний напад через дівчину: у Тернополі жорстоко побили хлопця (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.