Поблизу Почаєва 14-річний юнак потрапив на скутері у ДТП

З численними травмами у травматологічне відділення потрапив неповнолітній хлопець. 14-річний юнак розбився на скутері поблизу Почаєва. У потерпілого – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, тупа травма живота та садна обличчя.

 

Поліціанти встановили, хлопець керував незареєстрованим транспортним засобом – скутером марки Honda Dio. З ним у попутному напрямку рухався автомобіль марки Nissan Sunny з причепом. В якийсь момент водій скутера втратив рівновагу, з’їхав в кювет і там перекинувся.

 

Одна з версій, яку відпрацьовують слідчі, неповнолітній злякався автівки, що проїжджала повз нього, тому й впав. Ні на іномарці, ні на причепі та скутері слідів зіткнення правоохоронці не виявили.

 

Наразі працівники поліції встановлюють, хто дозволив дитині сісти за кермо без будь-яких документів. В обох водіїв відібрали взірці крові, аби перевірити її на вміст алкоголю.

 

Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Тернопільщині вантажівка їхала з відкритим кузовом і розсипала каміння (Фото)

Наступна стаття

Шестирічний Радимко заговорив після занять у Домі милосердя (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.