Замість перерви, у школі на Тернопільщині – запальні танці (Наживо)


На Тернопільщині директорка разом з учнями танцює на перервах. Так 52-річна керівниця Гусятинської ЗОШ привчає дітей до активних забав. Каже, якщо її приклад допоможе хоча б одній дитині позбавитися комплексів – її робота не марна.

 

– Люблю свою роботу і притримуюся думки, що виховувати можна тільки власним прикладом. Навіть у танці. Це поєднання емоцій і контакту з дітьми. Танцюйте всі – це так чудово, – каже директорка школи Олександра Демкура.

 

Відео запальних танців Олександра Володимирівна постить на сторінці школи у соцмережі. Одне з таких за кілька днів набрало рекордну кількість переглядів – понад 200 тисяч.

 

Як проходить танцювальна перерва? Як до неї готується директорка та учні? – Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслює НАЖИВО.

 

Попередня стаття

У Тернополі чоловік розшукує зниклу безвісти 26-річну дружину

Наступна стаття

Тернопільські активісти закликають чиновників і ЗМІ бойкотувати рупори Кремля

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.