Ми здатні випереджати і перемагати, – Юлія Тимошенко (Відео)


 

Ми надто часто радіємо чужим успіхам та проектам. За останні роки ми розучилися пишатися власними справами.

 

Але країна може стати сильною і реально незалежною тільки завдяки своїм власним проектам, власним успіхам. Тим більше, така країна, як наша. Справжній потенціал якої – величезний.

 

Економіка – це зараз головний напрям нашого шляху і нашої роботи. Економічно сильна і незалежна Україна здатна на стрибок і формування абсолютно нового – заможного, щасливого і впевненого в собі суспільства.

 

Ми не повинні вічно когось наздоганяти, ми здатні випереджати і перемагати, – переконана лідер партії “Батьківшина” Юлія Тимошенко.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині перепоховали воїнів УНР, яких розстріляли більшовики

Наступна стаття

Профспілки на Тернопільщині готуються до масових протестів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.