Послушниця монастиря УПЦ МП на Тернопільщині воює за «ДНР»

Історію свого проживання в Тернопільській області розповіла російським журналістам громадянка Німеччини Маргарита Зайдлер, яка зараз воює в бандформуванні «ДHР». За словами «ополченки», в Тернопільську область вона приїхала на запрошення одного з ченців Почаївської Лаври, і проживала в місті Кременець в Богоявленському жіночому монастирі УПЦ МП цілих шість років.

 

Згодом, на початку 2014 року, Маргарита Зайдлер переїхала до Криму, де разом з головним терористом «Новоросії» Ігорем Гіркіним допомагала російським військовим в окупації Кримського півострова.

 

За сприяння все того ж Гіркіна, черниця УПЦ МП з Тернопільщини вступила в ряди терористичного ополчення «Новоросії», в складі якого воює проти української армії і сьогодні.

 

Воює Маргарита Зайдлер проти України і в медіа-просторі, працюючи в т. з. інформаційно-пропагандистській службі «ДНР». Повідомляє “Релігійна правда” з посиланням на видання “Публичные люди”.

Попередня стаття

На Тернопільщині оголосили прихід бабиного літа

Наступна стаття

«Нічні клуби, кав’ярні та концерти», – жителі Теребовлі про дозвілля (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.