На виплату зарплат медикам та освітянам у Тернополі виділили 20 мільйонів гривень

Близько 20 мільйонів гривень бюджету Тернополя спрямовано навиплату заробітних плат освітянам та медикам. Відповідно до проекту рішень, який був підготовлений виконавчим комітетом та підтриманий начерговій сесії міської ради, між головними розпорядниками коштів  проводиться перерозподіл асигнувань.

 

Зокрема, зменшуються видатки по загальному та спеціальному фондах бюджету на 45,8 мільйонів гривень. Згідно з перерозподілом, ці кошти направлять на заробітну плату працівникам освіти та медичної галузі, оплату енергоносіїв та інших соціально-захищених видатків бюджету.

 

Найбільше коштів спрямовано на виплату заробітної плати працівникам медичної галузі – 11,3 мільйонів гривень та на виплату заробітної плати працівникам освіти – 8,6 мільйонів гривень. На поточне утримання житлово-комунального господарства виділили 9,8 мільйонів гривень та ще 3 мільйони гривень – на відшкодування пільгового перевезення  окремих категорій громадян. На на компенсаційні виплати учасникам АТО за земельні ділянки передбачили 0,2 мільйона гривень.

 

Окрім того, завдяки перерозподілу коштів,  5 мільйонів гривень спрямують на фінансову підтримку КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» та 2 мільйони гривень –  КП «Тернопільводоканал». Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

Профспілки на Тернопільщині готуються до масових протестів

Наступна стаття

На Гусятинщині через злив нечистот у річці загинула риба

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.