Гравці «Реал Мадриду» ганяли м’яча з тернопільськими школярами (Фото)

 

Сьогодні, зірки світового футболу гостювали на Тернопіллі. Найемоційніший момент перебування – гра у футбол із учнями соціально-спортивної школи. Матч відбувся у селищі Великі Гаї. Це було дружнє змагання екс-гравців «Реал Мадрид» – Едвіна Конго та Хосе Луіса Кабрера Кави та легенд українського футболу – В’ячеслава Свідерського та Едуарда Цихмайструка та 105 тернопільських школярів. Аби усі мали можливість зіграти, на полі одночасно змагалися 4 команди. У кожній з команд гравцем був іменитий футболіст.

 

До речі приїхали відомі футболісти на відкриття першої в Україні соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид». Вона працюватиме для бенефіціарів – дітей з соціально незахищених верств населення, на безоплатній основі.

Попередня стаття

Якщо вам раптово стане погано – тернополяни допоможуть (Експеримент)

Наступна стаття

Тернопільщина поки що без радарів. Коли фіксуватимуть швидкість, невідомо

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.