На дорогах Тернопільщини запрацюють радари: поліція відновила контроль за швидкістю

З 8 жовтня в Україні відновили контроль за швидкістю на дорогах.

Для фіксації порушень патрульні використовуватимуть пристрої TruCam. Аби водії звикли до нововведення, протягом першого тижня поліціанти працюватимуть у пілотному режимі і не штрафуватимуть порушників. Згодом за перевищення швидкості водіям доведеться сплатити від 255 до 510 гривень штрафу.

 

Для запобігання зловживанням та корупційним ризикам пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES, що робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке корегування даних.

 

Пілотний проект наразі запрацював лише в 13 областях України. Контролювати швидкість почали лише на трасах з найбільшою інтенсивністю руху .

 

На дорогах Тернопільщини пристрої вимірювання швидкості TruCam наразі не використовуються.

 

Тож служба моніторингу Департаменту патрульної поліції буде контролювати кількість складених адміністративних матеріалів та кількість збережених відео. Патрульна поліція Тернопільської області.

 

 

Попередня стаття

Тернопільських журналістів та блогерів запрошують на Всеукраїнсьий конкурс

Наступна стаття

У молодшого сина Віктора Павліка – саркома. Співак просить про допомогу (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Нема чим бюджет наповнювати? Знов в людську кишеню, як вже задовбали гниди.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.