На Монастирищині вирубують ліс. Жителі протестують (Відео)

У селі Швейків Монастириського району вирубують ліс, – про це у своєму пості в Фейсбук написала Ira Vanat. За її словами, незаконну вирубку здійснює місцеве комунальне лісове господарство. Жінка стверджує, що під виглядом санітарної рубки зрізають здорові і дуже високої якості сосни.

 

– Звертаємось до голови Тернопільської ОДА Степана Барни, голови Тернопільської обласної ради – Віктора Овчарука та голів обласних політичних партій Тернопільщини!!  Шановні люди, це відео зроблено сьогодні мною (07.10.18) і це є не Карпати. Цей жах відбувається на Монастирищинні в Тернопільській області у с.Швейків.

 

Подивіться, будь ласка, в яке жахіття перетворються наші ліси громади заради наживи монастириським комунальним лісовим господарством.,директор В.Смолишин та купки наближених до цього чорного бізнесу. Вирізується на ділянці, тільки здорова і дуже високої якості сосна під виглядом санітарної рубки..,яка практично не клеймується.,тільки на поодиноких пеньках ми бачимо клеймо..,а все і надалі залишається гнити в лісі.

 

За звітністю 2017 року даним господарством офіційно була зрубана з хвойних 1 сосна. Ви собі це в голові вкладаєте,  що насправді відбувається та коїться в господарській та економічній частині даного лісового комунального господарства..,засновником якгої є монастириська РР.-Данилюк.В…там темний ліс…
Хто кришує цей лісовий бандитизм.,від п.О.Богомола ми так і не дочекалися відповіді,як і не дочекалися від СБУ так ГПУ..!!!
Ми просимо тепер у депутатів та керівництва Тернопільської обл.,будь ласка почуйте нас і допоможіть нашій громаді позбутися цієї зграї нелюдів,які грабують нас сміючись плюючи нам в обличчя від своєї безкарності.!! 1 серія. Таких серій є 8, – написала Ira Vanat.

Серія 2..дикунська вирубка швейківського громадського лісу монастириським комунальним лісовим господарством, що на монастирищинні Тернопільської обл..!!!Таких є 8 серій..

Опубліковано Ira Vanat Неділя, 7 жовтня 2018 р.

Попередня стаття

У Теребовлі лікар відмовився оглянути пацієнтку

Наступна стаття

На Тернопільщині потрійна ДТП. З численними травмами госпіталізували 3 потерпілих

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.