На Тернопільщині в ув’язненої знайшли наркотики

На Тернопільщині правоохоронці знайшли в ув’язненої метамфетамін. 27-річну жінку етапували з Луганської області на Тернопільщину в колонію, де вона мала добувати термін. За ґрати жінка потрапила на 5 років ще у березні 2016 року, її звинувачують в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

 

Добувати термін ув’язнена мала у Збаразькій колонії. Після того, як її доправили на Тернопільщину, працівники установи провели обшук. У жінки знайшли паперовий згорток порошкоподібної речовини білого кольору, ймовірно метамфетамін. Його засуджена ховала в косметичці, а саме в ковпачку туші.

 

Коли та хто передав жінці наркотичну речовину, встановлюють слідчі. Сама ж жінка каже, що це для власного використання. Засудженій інкримінують статтю 309 частина 1 ККУ.

 

Вилучене направили на експертизу. Якщо підтвердиться, що це наркотики, то термін відбування покарань може зрости. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

У молодшого сина Віктора Павліка – саркома. Співак просить про допомогу (Відео)

Наступна стаття

Тернопільський політик започатковує флешмоб “Гідності” (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.