Тернопільський політик започатковує флешмоб “Гідності” (Відео)


Початок усіх трьох етапів національної революції: студентське голодування на граніті, помаранчевий Майдан та революція Гідності припадають на осінь. Всі вони залишили глибокий слід в історії, як зараз залишає війна на Донбасі.

 

Багато українських патріотів сьогодні воюють в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Аби нагадати людям, у який час живемо та у якій країні в майбутньому повинні жити наші діти, тернопільський політик Олег Вітвіцький започаткував флешмоб “Гідності”.

 

У своєму відеозверненні політик зазначив, що ніколи не потерпить хамства і блюзнірства, клоунади та фарсу, які сьогодні можна спостерігати у державі. Не можна опускатись до примітивного рівня політиків-негідників і шоуменів-спекулянтів, – додав він.

 

Якщо державні служителі не виправдали довіри народу, повели себе не гідно і принизливо, зверхньо і зухвало, – каже Олег Вітвіцький, – їх потрібно одразу відкликати, а не організовувати стосовно таких політиків різні флешмоби.

 

 

– Я ніколи не терплю хамства, я ніколи не толерую блюзнірства і мене часто добивають клоунада і фарс, який часто спостерігаємо навколо нас. Іноді складається враження, що ми забуваємо, у який час живемо, що ми забуваємо за ту ціну, яку платять наші герої. Ця ціна зовсім не смішна і не весела, як нам намагаються донести ініціатори окремих флешмобів. Ця ціна дуже висока і дуже жертовна. І саме тому я, Олег Вітвіцький, сьогодні ініціюю інший флешмоб – флешмоб гідності, флешмоб “Гідність переможе”. Я хочу, щоб я і мої діти, і наші діти жили в гідній країні. Я хочу, щоб нами не керували ні політики-негідники і не клоуни. Я хочу, щоби гідність перемогла. І я впевнений в тому, що гідність переможе, – каже Олег Вітвіцький. Також політик закликав пділитися естафета_гідності зі своїм друзями та однодумцями. 

Попередня стаття

На Тернопільщині в ув’язненої знайшли наркотики

Наступна стаття

Якщо вам раптово стане погано – тернополяни допоможуть (Експеримент)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.