У Теребовлі лікар відмовився оглянути пацієнтку

У суботу в Теребовлі лікар відмовився приїхати у лікарню на виклик до пацієнтки. Мовляв, доросла, то потерпить до понеділка. Інформацію, яку надали йому колеги по телефону, стоматолог до уваги не взяв. Жінка з сльозами вийшла з приймального відділення лікарні, куди звернулася за допомогою. З опухшою щокою та болем у зубі вона повернулася додому. Паспортних даних та адреси проживання у хворої ніхто теж не запитав. Сьогодні жінка із скаргою звертатиметься до головного лікаря медичного закладу.

 

– Щойно прочитала про санітарку Мврійку і вирішила розказати свою історію ,що трапилася особисто зімною вчора 6.10.2018.З пятниці на суботу вночі почав боліти жахливо зуб,дочекавшись ранку я пішла в лікарню в приймальне відділення ,так як ні приватні ні державна стоматології в вихідні непрацюють.В приймальному відділені мене розпитали у чому справа ( від зуба за ніч моя щока зпухла а на яснах зробилася гулька почав збиратися гній) лікар приймального вирішила викликати чергового стоматолога.Вона до нього набра і розповіла що зімною,на що лікар запитав скільки мені років і що пила знеболююче, на почуте в телефон лікар відпові “їй 34 роки може потерпіти до понеділка я приїжджати небуду”. Від почутих слів якто кажучи я обімліла. І почала майже кричати як це так цеж його обов’язок.Коли я виходила в сльзах з приймального мене попросили залишити свої дані дані чого я незробила,цікаво для чого щоб потім цьому лікарю поставили галочку що він приїжджав на виклик.Я йшла додому плачучи вжей незнаю чому плакала від болю чи від образи що в нас такі” ВІДДАНІ СВОЇЙ СПРАВІ ЛІКАРІ” У понеділок іду до головног лікакаря лікарні я це так незалишу…….., – написала у своєму пості в соцмережі Наталя Кріль

 

 

Попередня стаття

Освітянам Тернопільщини не вистачає грошей на зарплату

Наступна стаття

На Монастирищині вирубують ліс. Жителі протестують (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.