Дерева – не Фенікси: на Злуки із 5 “омолоджених” дерев відродилося лише одне

Навесні у Тернополі комунальні служби проводили обрізку дерев, так зване, омолодження. Таку санітарну обрізку “під стовб” проводять у місті періодично. За словами комунальників, обрізані зелені насадження згодом відроджуються, відновлюють свій звичний стан, гілля виростають. Проте тернополяни виступили проти такої процедури “омолодження” дерев. На сайті міської ради місцеві жителі навіть голосували за скасування такої санітарної обрізки дерев.

 

За словами очевидців, більшість з обрізаних дерев не відновлються, а навпаки – гинуть. Так, Liudmyla Sha Chekhovska у мережі Фейсбук розмістила пост “Дерева – не Фенікси” та додала фото, зроблені вже восени. На світлих видно, що дерева протягом весни-літа так і не відродилися.

Нехай тут полежить… Для тих, хто не в темі – це “омолодження” дерев по совдепівськи у Тернополі. Із 5 омолоджених на цьому фото лише 1 ще живе, котре, схоже слідом за братами не доживе до наступного сезону цвітіння… А вже навесні комунальники нам знову будуть доводити, що дерева відроджуються, що це красиво і безпечно і що це сучасна і правильна практика догляду за деревами! ?А у вас є подібні фото дерев міста?, – написала  Liudmyla Sha Chekhovska.

 

У коментарях під постом тернополяни пишуть, що дерева не відновилися не лише на вулиці Злуки, а й в інших мікрорайонах міста.

– У парку таких теж багато. Засохла тополя і біля технічного – поруч із житловим будинком, – написала тернополянка Любов Красновська.

Попередня стаття

На Микулинецькій у Тернополі знайшли боєприпас

Наступна стаття

Тернополянин за хвилину “зцілив” немічного, який не міг ходити

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.