Тернополянин за хвилину “зцілив” немічного, який не міг ходити

У Тернополі місцевий житель допоміг немічному – людина, яка не могла ходити, встала і пішла. Інформацію про чудесне сцілення у мережі Фейсбук розмістив особисто Андрій Шкула. Інвалід сидів навпроти ЦУМу та просив милостиню на лікування та прожиття, допоки його не помітив тернополянин. Андрій Шкула підійшов до нього та поцікавився, що трапилося, а згодом й викликав патрульних. З’ясувалося, що немічний – зовсім не інвалід, що у такий спосіб він та його родина просто збирають гроші із довірливих і небайдужих людей. Чоловік, який стверджував, що не може ходити, встав, одягнувся і пішов.

 

У своєму пості Андрій Шкула, зокрема, написав.

– Причетний до чудесного зцілення. Сидів біля переходу навпроти ЦУМу дядько з босими ногами і гроші просив. Кричав “поможіть”, “дайте грошей”, “не можу ходити”… Я за допомогу людям. Проте не вперше бачу прохача. Знімає квартиру, має дітей. Діти теж гроші просять. Такий в родини заробіток… 
Набрав 102. Повідомив про чоловіка, який допомогу просить. Правоохоронці прибули за 10 хвилин. Запросили чоловіка в міськвідліл. І знаєте! Вдів шкарпетки, взув капці і сам пішов. 
Не прихильник створювати людям проблеми, але коли вони прикриваючись немічністю зароблять гроші, то є зле.

П. С. ДЯДЬКО ЗНОВ СИДИТЬ. ЗНОВ НАБИРАВ 102. ЗНОВ НАПРАВИЛИ ПАТРУЛЬ, – написав Андрій Шкула.

Попередня стаття

Дерева – не Фенікси: на Злуки із 5 “омолоджених” дерев відродилося лише одне

Наступна стаття

У нічному клубі Тернополя побилися дівчата

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.