У Тернополі протест: через відновлення будівництва торф’яних котелень люди перекрили дорогу (Наживо)

На вулиці 15 Квітня у Тернополі перекрита дорога. Кілька десятків місцевих жителів ходять від обочини до обочини. У такий спосіб люди вимагають припинити у місті будівництво котелень на торфі. Тернополяни кажуть, налаштовані рішуче і не дозволять “травити” шкідливими викидами від роботи таких котеленьні себе, ні своїх дітей.

 

На вулиці 15 Квітня утворився затор. Деякі водії намагаються проїхати, не зважаючи на протестуючих людей. Проте більшість керманичів та перехожих підтримують мітингарів.

 

Перекривати дорогу планують доти, допоки їх не почує влада. Люди кажуть, боряться з цією проблемою вже кілька років і цього разу стоятимуть до кінця.

 

На місці працюють журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Трансляцію НАЖИВО зібрання мешканців з приводу відновлення будівництва котелень на торфі Ви можете подивитися на нашому сайті www.mediator.te.ua або ж на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

Через відновлення будівництва торф’яних котелень на Київській зібралися люди (Наживо)

Наступна стаття

Через протест на 15 Квітня кілометровий затор. Тернополяни вимагають приїзду міського голови (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.