Через підвищення цін на пальне у Тернополі страйкують водії (Відео)

 

Близько півсотні автомобілів вишикувалися колоною вздовж вулиць 15 Квітня та Степана Бандери. У Тернополі – “Бойкот_ціні_на_пальне” . Водії протестують проти підвищення цін на пальне. Активісти кажуть, не розуміють з чим пов’язані такі зміни вартості. Адже ціни “європейські”, а якість палива не змінилася та залишає бажати ліпшого.

 

– Ціни зрівнялися з європейськими, а якість палива набагато гірша. Проте суть навіть не в якості, прирівняти ціни до мінімальної зарплати – це безглуздя. Автомобіль це вже не розкіш, а необхідність для того, щоб ми могли жити, працювати та сплачувати податки. Ми хочемо, що влада звернулася на нас увагу і прийняла певні рішення, аби виправити якось цю ситуацію, – каже застпуник голови “АвтоЄвроСили” Тернопільської області Сергій Завидовський. 

 

Окрім тернопільських активістів, до всеукраїнської актції протесту приєдналися місцеві таксисти, активісти Кременецького та Лановецького районів, а також асоціація перевізників. Бойкот тривав протягом години з 9:00 до 10:00 години ранку. Протестували активісти не лише на Тернопільщині, а  одночасно по всій Україні.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Стадникової відновили призупинений ремонт дороги (Відео)

Наступна стаття

У Теребовлі вкладають демонтовану бруківку. Ремонтувати дорогу не планують

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.