На Стадникової відновили призупинений ремонт дороги (Відео)

У Тернополі на вулиці Стадникової комунальні служби відновили ремонт, який розпочали ще в липні, а згодом призупинили. Про початок робіт у редакцію Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” повідомила місцева жителька Людмила. Жінка сподівається, що цього разу ремонт завершать повністю і більше не буде жодних відтермінувань.

 

Нагадаємо, нещодавно мешканці будинку на вулиці Стадникової, 1 організували зібрання, на якому вимагали завершити розпочатий ремонт до кінця. Адже через перериту дорогу та гори бруківки на узбіччі тернополяни не могли ні пройти, ні проїхати автівкою.

 

Раніше у міській раді повідомляли, що ремонтні роботи на вул. Стадникової, 1 призупинили у зв’язку з обмеженим фінансуванням. 3-го жовтня на зборах громади, які Перше інтернет-телбачення Тернопільщини “МедіаТОР” транслювало в прямрму ефірі,  депутат округу Ліна Прокопів повідомила журналістам, що гроші вже знайдені та ремонт відновиться 4 жовтня о 10:00. Чого так і не сталось.  Відновили роботи лише сьогодні, 11 жовтня.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернопільські батьки обирають час відвідин педіатрів онлайн (Відео)

Наступна стаття

Через підвищення цін на пальне у Тернополі страйкують водії (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.