Тернопіль у довжелезних заторах. Пішохідним ходять противники торф’яних котелень (Наживо)


Вже другий день через відновлення будівництва торф’яних котелень на вулиці Київській збираються люди. Перекриваючи дорогу тернополяни висловлюють всій протест. Мовляв котельні почали переобладнувати без згоди громади.

Сьогоднішню акцію назвали «Діалог з владою». Та аргументи про нешкідливість торф’яних котельнь їх не задовільнили, тож  близько сотні людей вирушили перекривати дорогу.

У заторах вулиці Володимира Великого та 15 квітня. Тернополяни вимагають приїзду міського голови.

Нагадаємо, дискусії щодо впровадження у місті котелень на торфі тривають ще з початку 2017 року. Тоді анонсувалося, що в обласному центрі запрацюють сім котелень на альтернативних видах палива. Зокрема, на вулицях: Київська, Купчинського, 14а, Лесі Українки, 4, Лемківська, 23, Франка, 16, Живова, 12 та Просвіти, 9.

Влада зазначає, що за рахунок роботи котелень на альтернативних видах палива зменшується споживання природнього газу. Окрім того, тернополяни мали б цілодобово гарячу воду. Проте тернополяни виступають проти таких котелень. Адже, на їхню думку, економія газу при цьому є дуже незначною, на відміну від завданої шкоди екології.

На місці працюють журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР». Трансляцію НАЖИВО Ви можете побачити на нашому сайті www.mediator.te.ua або ж на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

 

Попередня стаття

Через котельні на торфі другий день протестують тернополяни (НАЖИВО)

Наступна стаття

12 жовтня – Всесвітній день яйця

2 Comments

    Avatar
  • а де лисий

  • Avatar
  • я за тещоб припинила знущатися з людей тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.