Святійший Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет приїхав на Тернопільщину

Святійший Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет приїхав на Тернопільщину з архіпастерським візитом. Він відвідає всі кафедри, як це робить по всій Україні.

 

У селі Лішня освятить каплицю-пантеон загиблих учасників АТО. Такий пантеон єдиний в Україні. Після цього відвідає Кременецький собор Преображення Господнього і освятить велику ікону. У Тернополі побуває на місці будівництва кафедрального собору Святих Костянтина та Єлени.

 

На Тернопільщині Святійший Патріарх перебуватиме два дні – сьогодні та у суботу. 13 жовтня він освятить храм у селі Куликів Кременецького району. Невеличке село на 80 дворів спромоглося за два роки побудувати новий храм. Адже три роки тому перейшло з московського патріархату у київський.

Прес-служба Тернопільської облдержадміністрації.

 

Попередня стаття

Храм на Підгаєччині оновили завдяки допомозі Агрохолдингу “МРІЯ” (Відео)

Наступна стаття

В дитячих садочках Гусятинщини увімкнули опалення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.