На Тернопільщині передбачають ще тиждень тепла

Приємну осінню погоду передбачають метеорологи упродовж тижня на Тернопільщині. За словами метеорологів Укргідрометеоцентру, в регіоні спостерігатимуться досить комфортні погодні умови. Стовпчики термометрів вдень сягатимуть 18 – 20 градусів вище нуля.

Західний регіон перебуває під впливом антициклону, – повідомляє Укргідрометеоцентр. Відтак погода ще тиждень тішитиме високими температурними показниками. Похолодання очікують з третьої декади жовтня.

«У західному регіоні спостерігатиметься мінлива хмарність з проясненнями. Місцями температура повітря прогріється до 18 – 20 градусів тепла. Вночі стовпчики термометрів знизяться до 4 – 6 градусів тепла. З понеділка також передбачаються порівняно високі температурні показники. Вітер південно-західний 5 – 10 метрів за секунду, часом пориви вітру. Обійдеться без опадів», – повідомляє метеоролог Наталя Діденко.

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, теплою погодою жителі регіону зможуть насолоджуватися упродовж тижня. З третьої декади жовтня в області очікують заморозки.

Метеорологи попереджають: вночі та вранці в області можливі густі тумани. Це ускладнюватиме видимість і погіршуватиме рух транспортних засобів.

 

Вікторія Неборак

 

 

Попередня стаття

14 жовтня – День Українського козацтва

Наступна стаття

Сьогодні в Україні – потрійне свято

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.