Тернополянка підкорила суддів шоу «Х-фактор» (Відео)


26-річна тернополянка підкорила суддів шоу Х-фактор. Дівчина виконала пісню «Индиго» та отримала три «так» та море вигуків від глядачів «Молодець».

 

У повсякденному житті Ірина відома як MC Iren. Вона давно працює у нічних клубах Тернополя. У інтерв’ю для телешоу дівчина розповіла, що все життя шукає місце під сонцем і спосіб привернути до себе увагу. Їй постійно не вистачає того, щоб у неї поцікавилися її життям або просто поговорити з мамою. Ірен не вистачає турботи мами, яка давно живе за кордоном.

 

Своїм виступом на “Х-факторі” дівчина хотіла довести, що вміє співати. Виконання пісні «Индиго» не залишило байдужими Настю Каменських, Олега Винника та Дмитра Шурова

Попередня стаття

На Театральному майдані сотні військових та виставка бойової техніки (Фото)

Наступна стаття

15 жовтня – Всесвітній день боротьби з раком грудей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.