У Тернополі потяг переїхав чоловіка. Допоможіть встановити особу загиблого

Допомогти встановити особу загиблого просять правоохоронці Тернополя. Тіло невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями виявили у Тернополі 14 жовтня близько 3:30 години. Загиблий лежав неподалік стрілочного переводу на залізничному мосту, що проходить над вулицею Крушельницької.  Ушкодження на тілі чоловіка, – кажуть правоохоронці, – характерні для переїзду потягом.

 

На вигляд чоловікові 50 років, худорлявої тілобудови. Волосся сиве. Був одягнутий в балонову куртку, джинси синього кольору, сіру сорочку, коричневу кофту та черевики.

 

Відомості про дану подію внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 276 частина 3 ККУ – Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей.

 

Можливо хтось впізнав або розшукує дану особу чи знає, що схожа людина не повернулася цієї ночі додому, повідомляйте на лінію “102″ або за номером телефону: (097) 000-73-86.

Попередня стаття

Опалювальний період у Тернополі можуть відтермінувати

Наступна стаття

У Чернівцях затримали банду, яка грабувала тернопільських валютників (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.