Мікроавтобус не пропустив патрульну машину, – позиція правоохоронців


ДТП, де зіштовхнулися автомобіль патрульних Toyota Prius та мікроавтобус ГАЗ -2705, сталася вчора ввечері по вулиці 15 Квітня. Внаслідок зіткнення постраждали водії. Зокрема поліцейського госпіталізували з діагнозом: струс головного мозку, забій голови та гематома правого ока.

 

Як, під час ефіру Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР», розповідали очевидці події – у мікроавтобусі було троє чоловіків. Від удару водій головою розбив лобове скло, двоє пасажирів – не постраждали.

 

Сьогодні ж правоохоронці назвали причини ДТП.

– За попередньою інформацією водій автомобіля ГАЗ, перетинаючи подвійну суцільну лінію, не надав переваги в русі службовому автомобілю Toyota Prius, який рухався в попутному напрямку з увімкненими світловими спецсигналами червоного і синього кольорів та здійснив зіткнення, – йдеться у повідомленні.

 

Також водії обох транспортних засобів пройшли медичний огляд на стан сп’яніння, результати якого негативні. Обставини ДТП встановлюватиме слідство.

Попередня стаття

Анатолій Гриценко відповідає на питання тернополян (НАЖИВО)

Наступна стаття

На Тернопільщині коні до смерті забили пенсіонерку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.