На Тернопільщині двоє безробітних грабували чужі помешкання

На Тернопільщині двоє безробітних вирішили збагатитися у незаконний спосіб. 48-річний та 59-річний жителі Чортківського і Кременецького районів грабували чужі помешкання. У будинок зловмисники потрапляли через вікно, яке попередньо віджимали. Жертвами крадіїв стали більше десятка жителів району. Суму збитків поліціанти встановлюють.

 

Поліціанти встановили, крадії готувалися до злочину ретельно. Спочатку вони підбирали будинок, який ззовні був охайним та добротним, вистежували людей та чекали, коли ті залишали помешкання. Потім, віджавши вікно, проникали у помешкання. Цікавили затриманих гроші та цінні речі.

 

Правоохоронці зібрали необхідну інформацію та вийшли на слід ймовірних злодіїв. 15 жовтня в Чортківський відділ поліції надійшло повідомлення, що в селі Нагірянка скоєно пограбування. Крадіїв затримали безпосередньо після самого злочину.  Ними виявилися два мешканці області – уродженці Чортківського та Кременецького районів. Обидвоє безробітні та неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

 

В процесі досудового слідства стало відомо, що до злочину можуть бути причетні і інші особи. На даний момент затриманим чоловікам оголосили підозру відповідно до частини 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Встановлюється причетність затриманих до аналогічних злочинів, вчинених на території області. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

На Тернопільщині вчителька не повертатиме державі сто тисяч

Наступна стаття

Півтисячі дерев зріжуть цьогоріч у парку Національного відродження в Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.