На Тернопільщину зі Сходу України передали автомобіль швидкої допомоги

Автомобіль швидкої медичної допомоги, який раніше використовувався у зоні бойових дій на Сході України, передали на Тернопільщину. Користуватимуться транспортом медики Золотниківської об’єднаної територіальної громади. Передачу автомобіля швидкої допомоги ініціював рівненський підрозділ ГО «Об’єднання добровольців», керівником якої є виходець з Тернопільщини – Роман Коваль.

 

Такий проект вперше реалізовується на території Тернопільської області. “Це – хороший приклад соціальної відповідальності. Наші захисники розуміють, що тут, на мирній території, знаходяться їхні сім’ї, які теж потребують медичної допомоги», – йдеться у повідомленні на сайті Тернопільської облдержадміністрації.

 

Нагадаємо, до складу Золотниківської ОТГ входить 21 населений пункт, в якому проживають понад 8 тисяч осіб.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі через п’яного водія, пенсіонер автівкою наїхав на пішохода

Наступна стаття

У Тернополі співають, щоб допомогти ветеранам Афганістану (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.