Сьогодні на Тернопільщині оголосили День жалоби

Через трагічну загибель десятків українців у Керчі на Тернопільщині сьогодні оголосили День жалоби. На знак скорботи приспустили Державний прапор України з чорною стрічкою та обмежили проведення розважально-концертних заходів на території області.

 

Нагадаємо, 17 жовтня у Керчі 18-річний хлопець влаштував теракт і розстріляв у місцевому політехнічному коледжі своїх однолітків. Також юнак заклав вибуховий пристрій, який призвів до десятків смертей. Серед загиблих та постраждалих – студенти та працівники закладу.

Попередня стаття

У Почаєві батьки несуть поламані шкільні крісла депутатам (НАЖИВО)

Наступна стаття

За перевезення тварини у таксі тернополянам доведеться доплатити

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.