З Тернопільщиною прощається бабине літо

 Бабине літо вирішило попрощатися з Тернопільщиною. А невдовзі воно залишить і територію України. Уже цими вихідними у більшості регіонів передбачають суттєве похолодання. А на Тернопільщині може і задощити.

За прогнозами Укргідрометеоцентру, наступного тижня на заході передбачаються значно нижчі температурні показники. Дошкулятиме сильний вітер, а також опади у вигляді невеликих дощів. «До регіону прийдуть холодні повітряні маси. Уже впродовж доби в регіоні похолодає до чотирнадцяти градусів тепла вдень, а вночі температура повітря місцями знижуватиметься до двох-трьох градусів тепла. Тепле повітря поступово витіснятиметься свіжою холодною масою. У неділю в більшості регіонів України пройдуть дощі, а наступний весь тиждень буде холодним», – каже метеоролог Наталія Діденко.

Щодо прогнозів обласного гідрометеоцентру, то упродовж доби спостерігатимуться складні метеорологічні явища: густі тумани, зниження температури повітря, опади у вигляді дощів. «На Тернопільщині упродовж доби передбачається хмарна погода, без істотних опадів, вночі та вранці туман. Вітер північно-західний 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря: вночі 5 – 10 градусів тепла, вдень 13 – 16 градусів вище нуля», – передбачає обласний гідрометеоцентр.

У неділю на Тернопільщині дощитиме. Тож жителям краю радять готувати парасолі, а також теплий одяг для наступного тижня

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

20 жовтня – Міжнародний день кухаря і кулінара

Наступна стаття

У Тернополі новонароджену донечку батько зустрів військовим оркестром (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.