Чорним по білому: у Тернополі провели світську вечірку (Відео)

Головна подія року у чорно-білому стилі. У місті відбулася найяскравіша світська вечірка «PRIME TIME Тернопіль». У залі ­– сотні глядачів, на сцені – четверо ведучих. А ще: прем’єри кліпів, виступи співаків, танцювальні колективи, фен-покази та виставки картин

 «Хочемо показати людям як відпочивати по-іншому», – зазначає співорганізатор мистецької вечірки Сергій  Фалендиш.

Тернополяни охоче фотографувались із зірковими гостями. Особливо раділа святу переможниця розіграшу від «МедіаТОРа».

«ІВ мене взагалі були зовсім інші плани на вечір, але тут побачила в соцмережі розіграш, думаю чому ж ні, може й справді пощастить, ніколи не щастить до речі, а тут така фортуна», ­– переможниця розіграшу запрошень від «МедіаТОРа» Аня Черевата.

Найпрестижнішу нагороду міста –  «Гордість Тернопілля» отримали Олег Собчук та Гриць Драпак.

Попередня стаття

Що відбувається з дyшею на 3, 9 і 40 день

Наступна стаття

У Тернополі водій іномарки в’їхав у маршрутку з пасажирами (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.