Тернополяни зможуть їздити у Грузію за внутрішніми паспортами

Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з Грузією про безвізові поїздки. Документ передбачає, що українці зможуть подорожувати Грузією на підставі внутрішніх паспортів у формі ID-карт, які містять безконтактний електронний носій.

 

Сьогодні між країнами діє угода про безвізові поїздки від 31 березня 1999 року, яка, зокрема, звільняє громадян від оформлення довгострокових віз для перебування або проживання на строк більше 90 днів.

 

Очікується, що імплементація угоди про поїздки по ID-карткам призведе до зростання надходжень до державного та місцевих бюджетів завдяки збільшенню числа мандрівників. Досьє102.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині судитимуть двох екс-працівників Копичинської виправної колонії

Наступна стаття

Житель Підволочищини з ножем накинувся на тернополянина. Чоловік у реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.