Житель Підволочищини з ножем накинувся на тернополянина. Чоловік у реанімації

На Тернопільщині правоохоронці затримали 28-річного жителя села Кам‘янки Підволочиського району. Молодик наніс ножові поранення 54-річному тернополянину. Потерпілого з ножовими пораненнями грудної клітки госпіталізували до реанімаційного відділення.

 

Слідчі встановили, житель села Кам’янки прийшов у гості до знайомої жінки, але це не сподобалося її чоловікові. 54-річний тернополянин зробив зауваження дружині. Гість, аби вступитися за жінку, будучи у стані алкогольного сп’яніння, вхопив зі столу ніж і завдав ударів господарю.

 

Поліцейські на місці події вилучили знаряддя нанесення тілесних ушкоджень. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК.  Згодом оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 ККУ.

 

Через деякий час до правоохоронців надійшла заява і від жінки через яку стався конфлікт. Та звинуватила кавалера у пограбуванні, мовляв, той напередодні силою вирвав з її рук мобільний телефон. Поліцейські під час огляду затриманого й справді знайшли у нього два мобільних. Проте зловмисник твердить, що один належить йому, а інший – його матері. Правоохоронці перевіряють інформацію. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

Тернополяни зможуть їздити у Грузію за внутрішніми паспортами

Наступна стаття

При призначенні субсидій тернополянам враховуватимуть не загальну, а опалювальну площу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.