Мокрий сніг, мороз та ожеледицю прогнозують синоптики на Тернопільщині

24-25 жовтня на Тернопільщині синоптики прогнозують мокрий сніг та ожеледицю. Різке похолодання пов’язане з проходженням активних атмосферних фронтів від циклонічної депресії над Скандинавією та вторгненням холодної повітряної маси.

 

24 жовтня впродовж доби температура повітря знизиться до 2-7 градусів тепла. Вже наступного дня, 25 жовтня, температура повітря вночі становитиме від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла та 3-8 градусів вище 0 вдень. Вітер північно-західний 17 – 22 м/с.

 

Тернополянам слід прихопити з собою парасольки. Синоптики передбачають у ці дні дощ з переходом в мокрий сніг. На окремих ділянках доріг ожеледиця.

 

Повідомляє Управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Епідемічний період: жителям краю радять подбати про здоров’я

Наступна стаття

У Тернополі розшукують юнака, який пограбував крамницю на Винниченка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.