У Тернополі конфлікт між двома компаніями закінчився різаниною

У Тернополі неподалік більярдного клубу “Абриколь” побилися дві компанії чоловіків. Конфлікт між ними закінчився ножовими різаниною. З численними травмами до медиків звернулися двоє тернополян.

 

У 37-річного жителя обласного центру лікарі зафіксували множинні різані рани  волосистої частини голови та руки, його госпіталізували. 27-річний ж товариш отримав порізи руки та закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Після надання медичної допомоги медики відпустили чоловіка додому.

 

Потерпілі розповіли,  що відпочивали в барі «Абриколь». Над ранок, коли заклад зачинився, вони пересіклися на вулиці з іншою компанією, яка відпочивала у тому ж клубі. Між ними виникла сварка.  Будучи у стані алкогольного сп’яніння, чоловіки спочатку надавали один одному стусанів. Згодом один з учасників бійки пішов до припаркованої неподалік автівки, вийняв звідти ніж і накинувся на опонентів. Після завдання ножових поранень зловмисники втекли на автівці «Мазда» синього кольору литовської реєстрації.

 

Встановити осіб нападників вдалося дільничним офіцерам Тернопільського відділу поліції. Зловмисниками виявилися двоє 30-річних  жителів обласного центру. Правоохоронці встановлюють місце знаходження лиходіїв, проти яких уже розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганських дій – частина 2 статті 296 ККУ. Відділ комунікації поліціїТернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі розшукують юнака, який пограбував крамницю на Винниченка

Наступна стаття

На Теребовлянщині під мотоблоком загинув чоловік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.