У мережі з’явилось відео ДТП на Бандери (Відео)

У Тернополі на проспекті Степана Бандери дві автівки потрапили в ДТП. Одна з них вилетіла на газон.

На місці ДТП працювала НАЖИВО знімальна група Першого інтернет-телебачення МедіаТОР.

За словами патрульних, один з автомобілів повертав на Слівенську, інший у той момент їхав по проспекті Бандери і врізався в нього. Від удару авто змінило напрямок і полетіло на газон повз тротуар, там врізалось в рекламний стовп. Постраждалих немає, обидва водії забрала карета швидкої на обстеження та експертизи.

З якою швидкістю рухався чорний Passat у поліції поки не відомо. Тим часом  Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР отримало  відео з камер спостереження. На ньому видно як мчав автомобіль та як трапилося ДТП.

 

Попередня стаття

За наругу над Державним Прапором України судитимуть жителя Тернопільщини

Наступна стаття

Діти з повітряними кульками заполонили тернопільський тролейбус

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.