Тернополяни розшукали дружину побитого в Італії українця

Жінку-тернополянку, яку розшукував побитий в Італії українець, знайшли. Інофрмація про побиття чоловіка підтвердилася, потерпілий зараз знаходиться в італійській лікарні у відділенні ортопедії і травматології.

 

Як повідомили журналістам першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”, надалі люди планують звертатися за допомогою в Посольство України в Італії, адже чоловік сильно побитий та потребує значної медичної допомоги.

 

Нагадаємо, нещодавно у мережі з’явилася інформація про побиття і пограбування українця, який знаходиться в Італії. Чоловік у лікарні в місті Рим і просив допомогти розшукати його дружину. Таке повідомлення на Месенджер МедіаТОРа прислала львів’янка Ельвіра.

 

–   До лікарні Сан Каміло потрапив Дмитро Мойсеєєв. Молодого чоловіка побили та забрали всі речі.

Він просить знайти його дружину – Ірину Колодій, 1985 року народження, з Тернополя. Можливо, хтось її знає, –  написано у повідомленні.

 

 

Попередня стаття

Діти з повітряними кульками заполонили тернопільський тролейбус

Наступна стаття

В Тернополі у власному помешканні пограбували пенсіонерку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.