Приємне осіннє тепло обіцяє повернутися на Тернопільщину

Проект TERNOPILTIME

До нових погодних умов радять готуватися жителям Тернопільщини. Уже цими вихідними в регіоні передбачають потепління. А з наступного тижня стовпчики термометрів сягатимуть 18 – 20 градусів тепла. Відтак жителі краю зможуть дещо зекономити на послугах теплопостачання.

26-го жовтня на Тернопільщині зберігатимуться прохолодні погодні умови, – попереджають метеорологи. А вже з вихідних у краї помітно потеплішає.

  • «Найближчої доби добу погоду визначатимуть атмосферні фронти, волога і прохолодна повітряна маса. Відтак передбачаються пориви північно-західного вітру від 17 до 22 м/с, місцями від 25 до 28 м/с. Зниження температури повітря вночі до 3 градусів морозу, вдень передбачається 3-8 тепла. Не обійдеться і без опадів, місцями можливий мокрий сніг. На окремих ділянках доріг утворюватиметься ожеледиця», – каже метеоролог обласного гідрометеоцентру Ірина Куфлінська.

За прогнозами Укргідрометеоцентру, у п’ятницю в усіх регіонах України очікується холодна, сира погода, але в суботу та неділю потеплішає. Значно вищих температурних показників радять чекати наступного тижня.

Приходу зими метеорологи поки що не прогнозують. Швидше навпаки, через глобальне потепління холодна пора дещо відтермінується. Синоптики за останні десятиліття спостерігають аномальні перепади температур та різку зміну погодних умов, яка зовсім не характерна для конкретної пори року.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Тернополі зросте вартість вивезення сміття

Наступна стаття

Аварійно-диспетчерські служби Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.