У Тернополі зросте вартість вивезення сміття

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

З 16 листопада вартість послуги з вивезення побутових відходів зміниться. Дорожче доведеться платити споживачам, які користуються послугами ПП «Екотерн» та ДП «ЕкотернТранс», – йдеться на сайті КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

Тариф на вивезення сміття затверджений наказом Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології  № 100 від 22.10.2018 року. Відтак, з 16 листопада вартість цієї послуги становитиме:

  • для населення та бюджетних організацій становитиме 79,69 грн за м. куб. (без врахування податків)
  • для інших споживачів становитиме 87,70 грн за м. куб. (без врахування податків)

 

Комунальники кажуть, зміна тарифів дасть можливість врегулювати відшкодування витрат ПП «Екотерн» та ДП «ЕкотернТранс» за надані послуги із вивезення побутових відходів у відповідності до скоригованої собівартості послуг.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Працівники облавтодору продовжують протест під стінами САД (Наживо)

Наступна стаття

Приємне осіннє тепло обіцяє повернутися на Тернопільщину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.