У Тернополі суд відмовив захиснику Н. Зоткіної у поновленні строків апеляційного оскарження (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=3xWyJJJwAGM
Тернопільський апеляційний суд відмовив захиснику винуватиці ДТП у поновленні строків апеляційного оскарження. Засідання відбулося 26 жовтня. 37-річну Наталію Зоткіну визнали винною у вчиненні адміністративного правопорушення. Жінка зобов’язана сплатити 10 тисяч 200 гривень штрафу та позбавлена права керування транспортними засобами строком на один рік.

 

В апеляційній скарзі захисник просив скасувати оскаржувану постанову і закрити провадження у справі у зв’язку з відсутністю складу вказаного адміністративного правопорушення. Також, оскільки захисник пропустив визначений законом строк оскарження, то просив його поновити. Захисник пояснював це тим, що цей строк пропущено з поважних причин, оскільки повний текст постанови було йому видано лише 7 вересня 2018 року і, як він пояснив у судовому засіданні, саме в цей день він вирішив піти у відпустку. Крім того, в апеляційній скарзі захисник стверджував, що кінцевим терміном подачі апеляції слід вважати 17 вересня 2018 року.

 

На переконання апеляційного суду такі доводи захисника не свідчать про наявність об’єктивних перешкод для оскарження судового рішення, а тому не знайшов підстав для його поновлення. Прес-служба апеляційного суду Тернопільської області

 

Нагадаємо, 6 серпня 2018 року приблизно о 22-ій годині Наталія Зоткіна рухалась автомобілем “Ніссан” по вулиці Замкова у Тернополі. Водійка не впоралась із керуванням, наїхала на турнікет і знесла огороджу. На пропозицію працівників поліції пройти у встановленому порядку огляд на стан сп’яніння відмовилась.

Попередня стаття

Уряд вніс нові зміни, завдяки яким субсидії отримають більше тернополян

Наступна стаття

На Тернопільщині обіцяють погасити борги дорожникам, але не кажуть – коли

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.