На Тернопільщині біля лісу знайшли мертвого чоловіка

 

У селі Звенигород на Бучаччині поблизу лісу знайшли 57-річного чоловіка мертвим. Труп виявила місцева жителька зранку.

 

– Щойно було виявлено труп (скоріш за все вбитого) чоловіка в Бучацькому районі, село Звенигород. Біля нього було розстелене покривало, а на покривалі стояло печево та салфетки, також не далеко від даного місця, попри дорогу стоїть його автомобіль… Слідів катування я не бачив, але виглядає мені так ніби він був отравлений швидко-діючою речовиною…, – написав у соцмережі Роман Довбенко.

 

Місцеві кажуть, чоловік родом з села Сороки, як опинився в їхньому селі, не знають, раніше його не бачили. Ймовірно він тут відпочивав. За словами дружини, яка приїжджала з поліцією, у чоловіка хворе серце.

 

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Лише після розтину буде відома причина.

Попередня стаття

На Тернопільщині школярі продають смаколики, аби допомогти потребуючим (Фото)

Наступна стаття

“Якщо з демонами, то без Бога”, – тернопільські священики проти Хелловіна

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.