28 жовтня – День автомобіліста

Святкують День працівника автотранспорту, або, як його ще називають – День водія – не тільки ті шофери, хто сидить за кермом. Це офіційне свято всіх працівників дорожньо транспортної галузі в цілому.

 

Всім нам відомі умовності, що серед водіїв є і професіонали, і аматори. Але, як можна не любити керувати транспортним засобом, коли у тебе під капотом є щось, що покірно змушує все це їхати. І рухатися не тільки з пункту «А» в пункт «Б», але і в інші, не менш привабливі пункти, та ще й кілька пошвидше черепахи. Як можна не бути професіоналом у справі, яку ти любиш? Це просто неможливо! Відповідальність, любов і професіоналізм. Це відмінна риса всіх без винятку водіїв, а хто не має її, той і не водій.

 

У День автомобіліста приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язав своє життя з автотранспортом. Бажаємо Вам безпечної їзди, надійної роботи всіх вузлів і агрегатів, а також здоров’я, успіхів у праці та сімейного щастя! Зі святом автомобіліста!
Попередня стаття

На Тернопільщину прийшло останнє бабине літо з дощами

Наступна стаття

Півтисячі дорожників Тернопільщини у професійне свято – в боргах (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.