На Тернопільщині чоловік знайшов у лісі мертвих маму і брата

На Тернопільщині чоловік знайшов своїх маму і брата мертвими. Тіла людей знаходилися в лісі неподалік села Старий Вишнівець на Збаражчині.
У поліції заявник розповів, мама і брат вийшли з дому 25 жовтня. Куди саме рідні пішли по гриби і те, що вони могли залишитися ночувати у лісі в облаштованому сховку, він добре знав. Проте, коли через добу вони не повернулися, молодший син вирішив розшукати зниклих. Знайшов їх у власноруч збудованому курені мертвими.

 

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. За словами правоохоронців, загиблі зловживали спиртними напоями. На тілах слідів насильницької смерті не виявлено. Попередня причина смерті – переохолодження після вживання алкоголю. Кілька років тому з цієї ж причини – від переохолодження, помер ще один брат. Подію збаразькі поліцейські внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

У Теребовлі вкладають бруківку. Рух транспорту ускладениний

Наступна стаття

Через борги у Тернополі можуть припинити їздити тролейбуси

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.