Тернополянин з ножем у руках погрожував підірвати оточуючих

На Тернопільщині правоохоронці затримали 32-річного тернополянина. Чоловік, тримаючи у руках ніж, погрожував отожуючим підірвати все довкола. Про нетверезого молодика з ножем люди повідомили у поліцію.

 

Прибувши на вказану адресу, поліціанти виявли чоловіка біля продуктового магазину, де він і затіяв сварку. З’ясувалося, що тернополянин приїхав у село оформляти документи на спадщину. Зі слів свідків, чоловік прийшов до крамниці вже добряче напідпитку. Через це місцеві жителі зробили йому зауваження. У відповідь молодик відреагував агресивно, витягнув кухонний ніж і почав погрожувати оточуючим все підірвати.

 

Вибухових речовин у дебошира поліцейські  не виявили, а ніж вилучили. Порушника громадського спокою поліцейські доставили в Тернопільське відділення поліції для складання адмінпротоколів за  статтями 173 КУпАП – дрібне хуліганство та  185 КУпАП – злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов’язків. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

ФК «Тернопіль-Педуніверситет» виграв Кубок Тернополя -2018

Наступна стаття

У Тернополі зросла вартість проїзду: 9 гривень – у маршрутці, 8 – у тролейбусі (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.