На Зборівщині облаштують дитячий садочок за півтора мільйона гривень

Для дітей одного із сіл Зборівщини облаштують дитячий садочок. Створять дошкільний освітній заклад на базі старого приміщення початкової школи у селі Дітківці. Спершу буде лише одна група, у якій навчатимуться 16 малюків. Згодом кількість вихованців збільшиться до 24. Досі батьки возили дітей у садочок в сусіднє село.

 

Ремонт планують завершити до кінця року. Незавершиними залишилися лише внутрішні роботи. Адже фасад будівлі уже повністю оновили, замінили вікна та перекрили дах.

 

Вартість облаштування дитячого садочку – майже 1,5 мільйона гривень. З них – 1 мільйон 465 тисяч гривень – кошти із субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку. Решта 44 тисячі гривень – співфінансування із місцевого бюджету. Тернопільська ОДА.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Великій Березовиці під колесами автівки загинув чоловік

Наступна стаття

У Тернополі переобрали молодіжного міського голову

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.