У Чорткові через особисту образу неповнолітній підрізав знайомого

У Чорткові 17-річний місцевий житель підрізав 16-річного юнака. Чортківчанина медики госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. У потерпілого зафіксували проникаюче поранення живота з пошкодженням внутрішніх органів. Про злочин у поліцію товариш потерпілого.

 

Слідчі встановили, між неповнолітніми напередодні виник конфлікт. 16-річний чортківчанин надавав опоненту стусанів. 17-річний парубок, затаївши образу на кривдника, побіг додому, взяв розкладний ніж і, наздогнавши на вулиці, без жодних попереджень всадив йому лезо у живіт.

 

Неповнолітньому оголосили підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження. Карається такий злочин позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Народне і барокове мистецтво Тернопільщини об’єднає Захід і Схід України (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік приревнував дружину, через що поплатився життям (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.