Для учасників бойових дій у Тернополі проведуть реабілітаційні заходи

З 16 по 30 листопада для учасників бойових дій на Сході України у Тернополі проведуть реабілітаційні заходи, які проходитимуть в Тернопільському  національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка. Допомагатимуть військовим студенти-волонтери, які навчаються за спеціальністю «Фізична реабілітація».

 

Реабілітація триватиме з 10.00 до 15.00 години під контролем досвідченого фахівця, викладача університету, кандидата медичних наук, доцента Людмили Вакуленко. Курс лікування складає 10-12 процедур.

 

Пройти реабілітацію можуть військовослужбовці, що проживають у Тернополі чи його околицях. Бажаючим необхідно мати з собою амбулаторну карту (або виписку з неї) та направлення лікаря.

 

Первинний огляд лікаря – реабілітолога  Людмили Вакуленко запланований на 10:00 годину 16 листопада в приміщенні гуртожитку № 5 ТНПУ ім. В. Гнатюка за адресою: м. Тернопіль, вул. Винниченка, 6.

 

Дістатися вказаної адреси можна: автобусами № 12,16,19,1а; тролейбусами № 1,3, зупинка “Педагогічний університет”. Телефон для довідок: 0961926411 – Варакута О.П., 0964904167 – Вакуленко Л.О. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

Поповнити «Карту тернополянина» можна через термінали, веб-сайт та мобільний додаток

Наступна стаття

Тернополяни активно виготовляють «Файні карти». За день 150 заяв (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.