Через нові тарифи на проїзд на Тернопільську міську раду подали до суду

На виконавчий комітет Тернопільської міської ради подали до суду. Основна вимога позовної заяви Ростислава Небельського – визнати незаконним та скасувати рішення про підвищення тарифів на проїзд у місцевому громадському транспорті.

 

– Я закликаю Тернопільську міську раду здійснити повернення тарифу, який діяв до 01.11.2018 допоки не буде винесений судовий вердикт. Якщо ж ні – закликаю зберігати квитки: ми виб’ємо все до копійки). Тернопільський окружний адміністративний суд – це твоя зоряна можливість продемонструвати нову якість правосуддя: розглянути справу в якнайкоротші строки, – написав на своїй сторінці у Фейсбук Ростислав Небельський.

 

Нагадаємо, у Тернополі з 1 листопада підвищили вартість проїзду у громадському транспорті. Відтепер проїзд у маршрутці тернополянам обходиться у 9 гривень та 8 гривень у тролейбусі. Дешевше оплачують власники проїздних документів та “Карток тернополянина”: у тролейбусі –  6 і 5 гривень відповідно, у маршрутному таксі – 7 і 6 гривень відповідно.

 

Учні платять у тролейбусах 2 гривні 50 копійок та 3 гривні – у автобусах та маршрутках, а студенти – 2 гривні 50 копійок у тролейбусах та 3 гривні – в автобусах, які курсують у звичайному режимі руху.

 

Вартість проїзду до 1 листопада у Тернополі становила: 5 гривень у маршрутному таксі та 4 гривні у тролейбусі. Для власників “Картки тернополянина” – 4 і 3 гривні відповідно.

Попередня стаття

2 листопада – Міжнародний день припинення безкарності за злочини проти журналістів

Наступна стаття

У Тернополі невідомі пограбували подружжя пенсіонерів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.