На Тернопільщині директор школи незаконно нарахувала педагогу зарплату

Директор однієї із шкіл Тернопільщини незаконно нарахувала зарплату підлеглому. Очільника освітнього закладу правоохоронці підозрюють у внесенні завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів та передачі їх у бухгалтерію.

 

Впродовж кількох місяців посадовець, заповнюючи табель відпрацьованих годин одному з вчителів установи, нараховувала йому зарплату в той час, як педагог перебував за межами України. В результаті поданої недостовірної інформації державі було завдано збитків на суму 1 тисяча 742 гривні.

 

Директор у скоєному зізналася. Причина її дій – малі зарплати освітян. Триває слідство та перевіряються документи щодо інших працівників школи. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

У Білій п’яний водій в’їхав в іномарку, керманич якої теж був нетверезий

Наступна стаття

На Тернопільщині запрацювала соціальна програма «Пошук дітей»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.