У лікарні померла водійка, яка на Зборівщині потрапила у ДТП

У відділенні реанімації Зборівської лікарні померла 27-річна Ольга Внук. Жінка потрапила у ДТП 1 листопада близько 11:00 години, будучи за кермом власного автомобіля Audi. Потерпілу медики госпіталізували з численними травмами, проте врятувати їй життя медикам не вдалося. Ввечері жінка померла. Без матері залишилися двоє маленьких дітей.

 

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 1 листопада близько 11:00 години на Зборівщині. На трасі Львів-Тернопіль зіштовхнулися дві іномарки. В аварії постраждала водій автомобіля Audi. Жінку без свідомості госпіталізували у лікарню. Відео та більш детальну інформацію Ви можете переглянути Тут.

 
Поліціанти встановили, водійка автомобіля Audi-100 їхала у напрямку Львова. В якийсь момент кермувальниця пішла на обгін, перетнувши суцільну смугу. Відтак, виїхала на зустрічну, якою в той момент їхав інший транспортний засіб – SUBARU Forester.
Водійка Audi спробувала уникнути зіткнення, через що виїхала на узбіччя іншої смуги. На швидкості її транспорт занесло і вона врізалася в інший зустрічний автомобіль.
Попередня стаття

На Тернопільщині запрацювала соціальна програма «Пошук дітей»

Наступна стаття

Як стабілізувати банківську систему і зробити кредити доступними, – Ю. Тимошенко (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.