На Тернопільщину йде похолодання

У західному регіоні поступово холоднішатиме. За словами метеорологів, знижуватимуться нічні та денні температурні показники. Однак заморозків та опадів у вигляді снігу на Тернопільщині поки не передбачають.

«На Тернопільщині передбачається похмура погода. Місцями по області можливі короткочасні дощі. Вітер південно-східний 5-7 метрів за секунду, часом невеликі пориви вітру. Вологість повітря 97 відсотків. Атмосферний тиск 735 мм ртутного стовпчика. Температура повітря вранці коливатиметься від 6 до 8 градусів тепла і ближче до обідньої пори стовпчики термометрів підвищуватимуться до 11 – 13 градусів вище нуля. Суттєво знижуватимуться нічні температурні показники, але поки обійдеться без заморозків», – розповідає метеоролог Оксана Озимків.

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, уже наступного тижня середньодобова температура повітря опускатиметься нижче 8-ми градусів тепла. Відтак метеорологи рекомендують комунальникам відновлювати період теплопостачання, а жителям краю радять готувати теплий одяг.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

П’яний водій та озброєна пасажирка роз’їжджали вулицями Тернополя

Наступна стаття

На Кременеччині чоловік втратив 10 тисяч гривень через довірливість

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.